Om marknadsföring, kommunikation & utveckling sedan 2008


marknadsföring & reklam

Tema: affärsmingel

tisdag, 6 april, 2010

affärsminglaDet har blivit dags att ta upp det påbörjade minglet. Det är mingelvecka på Kreafonbloggen!I några inlägg framöver delar mästerminglarna Åsa Dahlqvist och Maria Gustavsson med sig av sina tips kring professionellt minglande. Så här svarar Maria på frågan ”Var ska man mingla”:”Den perfekta mingelplatsen, ja, var finns den? Den kan vara såväl i formella och informella miljöer, situationer och sammanhang. För det är människorna som du kommer att ha professionellt utbyte av. Var du får bäst affärsnytta av ditt minglande beror på. Beroende på bransch och på de produkter och tjänster som du köper och säljer varierar möjligheterna och affärsnyttan. Ta reda på var de människor du vill möta rör sig och gå dit. Prova dig fram i formella sammanhang som arbetsmöten och affärsnätverk likväl som i informella sammanhang som träningslokalen och after work. Efter ett tag märker du var minglandet ger dig fler goda kontakter som leder till affärer.”

Maria Gustafsson driver sedan 2005 företaget MIKU som arbetar med utvecklingsarbete med personal och ledare, ofta med inriktning på kommunikation. Hon är också verksam som föreläsare och moderator. Maria skriver i bloggarna Redig rebell och Kommunikation & utveckling. Hon twittrar under namnet @mikumaria.

Illustration: Bildarkiv, Kreafon kommunikationsbyrå

RELATERAT INNEHÅLL


4 kommentarer till “Tema: affärsmingel”

 1. Kreafon Reklam & säger:

  Mingla mera! Tema affärsminglande på Kreafonbloggen denna vecka http://bit.ly/9X9CBB

 2. Kreafon Reklam&PR säger:

  Mingla mera! Tema affärsminglande på Kreafonbloggen denna vecka http://bit.ly/9X9CBB

 3. Åsa Dahlqvist säger:

  RT @kreafon: Mingla mera! Tema affärsminglande på Kreafonbloggen denna vecka http://bit.ly/9X9CBB

 4. mikumaria säger:

  Läs mina mingeltips på Kreafonbloggen!!! :-) Tema: affärsmingel http://bit.ly/d1gaMT

Skriv en kommentar/fråga

Kommentera gärna! Skriv "anonym" i namnfältet om du vill vara anonym. Din e-post blir inte synlig för andra än bloggens administratörer. Vi förhandsgranskar alla kommentarer, därför kan det ta en stund innan din kommentar blir synlig. Olämpliga kommentarer (kränkningar, spam o.dyl) publiceras inte.