Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


sociala medier

Sociala medier till nytta hos företag

onsdag, 1 december, 2010

sociala medier

Det må hända vara en lite överdriven rubrik i Dagens Nyheters artikel, Sociala medier tar över i företagen, men faktum är att arbete med och i sociala medier kan göra stor nytta för både företag och organisationer i offentliga verksamheter.

Så, lästips till er som vill inspireras och är nyfikna på hur man som företag kan använda sociala medier. I artikeln berättar Skandiamäklarna,  H&M och Viasat om hur de använder sociala medier för omvärldsbevakning, kontakt, relationer, varumärkesbyggande med mera.

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Sociala medier till nytta hos företag”

  1. www.ufsweden.se säger:

    Denna hade jag verkligen missat, tack så mycket för denna länken, sociala medier är verkligen viktigt! Mvh Anton