Om marknadsföring, kommunikation & utveckling sedan 2008


i göteborgsociala medier

Göteborg gör sig redo för Webcoast

fredag, 18 mars, 2011

maria gustafsson webcoast göteborg

Hej Maria!
Du kläckte idén bakom arrangemanget Webcoast, vad gör du så här strax innan det hela går av stapeln?
Ja, efter flera månader av tankar och samlande av framgångsfaktorer för den bästa konferensen om kommunikation på internet, skrev jag i höstas en tweet* som var som att kasta bensin på en glöd. Igår och idag knyter jag ihop de sista trådarna inför starten av helgen. Jag pratar med de ansvariga i projektgruppen så att jag tar reda på om det finns osäkerhet kring något. Jag kollar av Twitter, Facebook och mailen minst dubbelt så ofta som annars. Igår fick jag även tag i ett stativ till iPhone4 och kan nu streama* utan att darra på handen.

Vilka förhoppningar har du inför helgen? 
Jag har stora förväntningar på att människor som aldrig mötts tidigare ska göra möten med intressanta människor.

Vad ser du mest fram emot? 
Att uppleva alla människor och höra deras prat, se deras ansikten.

Har du något att hälsa till de som inte kan komma?
Jag rekommenderar dig att följa konferensen på distans, se och läs på www.webcoast.se. Du kan se våra streamade filmer på Bambuser, sök på #webcoast och #webcoastTV. På Twitter följer du också #webcoast och #webcoastTV. Varmt välkommen till Göteborg nästa gång!

 Tack för intervjun och lycka till med arrangemanget!

*Tweet – Ett meddelande på Twitter. Streaming – direktsända ljud- och bild, till exempel från mobil till webb.

Läs mer: Om Webcoast: En bytesmarknad för idéer och åsikter, kunskap och inspiration. Ett deltagardrivet evenemang med inriktning på webb,  kommunikation och sociala medier på Lindholmen Science Park, Göteborg, 18-20 mars. Läs mer.  Om Maria Gustafsson: Initiativtagare & Projektledare WebCoast, driver företaget Miku.Foto: Nils Linde

RELATERAT INNEHÅLL


3 kommentarer till “Göteborg gör sig redo för Webcoast”

 1. Maria Gustafsson säger:

  Ja, superfint! :)
  RT @lena_carlsson: @mikumaria Förresten, du såg väl detta? http://bit.ly/e2B82p (Hoppas att kvällen varit bra!) #webcoast

 2. Maria Gustafsson säger:

  Ja, superfint! :)
  RT @lena_carlsson: @mikumaria Förresten, du såg väl detta? http://bit.ly/e2B82p (Hoppas att kvällen varit bra!) #webcoast

 3. Webbutvecklande i Göteborg | Kreafonbloggen säger:

  […] helgen var det som tidigare nämnt dags för Webcoast i Göteborg, en deltagardriven konferens om webb, sociala medier, kommunikation […]

Skriv en kommentar/fråga

Kommentera gärna! Skriv "anonym" i namnfältet om du vill vara anonym. Din e-post blir inte synlig för andra än bloggens administratörer. Vi förhandsgranskar alla kommentarer, därför kan det ta en stund innan din kommentar blir synlig. Olämpliga kommentarer (kränkningar, spam o.dyl) publiceras inte.