Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyrå

Sociala medier förändras – hur hänger du med?

fredag, 15 januari, 2016

SoMe_super-01

Idag är vi alla på ett eller annat sätt involverade i sociala medier. Att sköta sitt privata konto skiljer sig dock väsentligt från att hantera ett företags dito. Här krävs en hållbar strategi, tidsbesparande verktyg och smarta arbetssätt! Det är en anledning till att kursen Social Media Manager finns.

En annan anledning är att mycket förändras, och att det är viktigt att hänga med i svängarna. Du som administrerar en facebooksida idag har säkert märkt att inläggen når färre nuförtiden. Hur tänker man då?

Kreafon var bland de första i Sverige med utbildningar inom sociala medier. Hundratals framgångsrika social media managers har fått sin utbildning hos oss och ännu fler läst våra böcker i ämnet. Vi vet vad det vill säga att marknadsföra i sociala kanaler!

Kursen vänder sig till dig som ansvarar för sociala medier på ett företag eller i en offentlig verksamhet. Troligtvis är du marknadsförare eller kommunikatör.

Välkommen att boka din plats!

Platser kvar den 28-29 januari i Göteborg.

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.