Om marknadsföring, kommunikation & utveckling sedan 2008


Kreafon kommunikationsbyrå

Kreafon på Google Maps

onsdag, 20 januari, 2016

kreafon_karta

Vi har som bekant flyttat hela Kreafonkontoret, och nu har vi också flyttat på Google maps! Från våra nya lokaler har vi utsikt över både läppstiftet och Skansen Lejonet och Kreafons nya adress är: Norra Ågatan 10, 416 64 Göteborg.

Än återstår en del flyttkartonger och annat flyttfix, men vi fixar och donar för fullt. Imorgon håller vi den allra första utbildningen i våra nya lokaler, Strategiskt varumärkesarbete. Det ser vi fram emot!

Bild: Google Maps

RELATERAT INNEHÅLL


Skriv en kommentar/fråga

Kommentera gärna! Skriv "anonym" i namnfältet om du vill vara anonym. Din e-post blir inte synlig för andra än bloggens administratörer. Vi förhandsgranskar alla kommentarer, därför kan det ta en stund innan din kommentar blir synlig. Olämpliga kommentarer (kränkningar, spam o.dyl) publiceras inte.