Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyråmarknadsföring & reklam

Smygreklam i bloggar och sociala medier – ett lika aktuellt som viktigt ämne

torsdag, 21 januari, 2016

Svt_nyheter

Redan 2012 skrev vi om de dåvarande bestämmelserna vad gäller PR och marknadsföring i sociala medier och i bloggar. Riktlinjerna är nu uppdaterade, vilket är bra, men den allmänna medvetenheten lämnar fortfarande en hel del att önska.

Nu har även SVT uppmärksammat detta i ett särskilt reportage. Man utgav sig då för att vara bloggare och kontaktade företag i syfte att se hur de hanterade förfrågningar om gratisprodukter i utbyte mot reklam. Resultatet är talande; medvetenheten om gällande lag måste öka.

För att stötta dig som har hand om företagets sociala medier håller vi utbildningen Juridiken kring sociala medier och digital PR den 17 mars. Kursen ger dig en unik möjlighet att rådfråga både jurist och kommunikationsstrateger, så att du kan göra rätt, både juridiskt och kommunikativt.

Lär dig göra rätt – och smart, välkommen att boka din kursplats!

Bild: Skärmdump, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.