Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

”En helt vanlig telefon funkar hur bra som helst!”

tisdag, 15 augusti, 2017

adelaster

Känner man bara till de rätta knepen så går det utomordentligt bra att fota med mobilen och skapa proffsigt bildmaterial. Inte övertygad? Ta gärna en titt på instagramkontot Adelaster Food Textures!

”Jag fotograferar nästan bara utomhus, för ljusets skull. Med en helt vanlig telefon, det funkar hur bra som helst!” säger instagrammaren bakom kontot. Hon är en av föreläsarna på Kreafons kurs Bilder, likes och rörlig media nu i höst.

Adelaster jobbade flera år som fotograf i Australien innan hon bestämde sig för att flytta hem till sin mormors gamla hus strax utanför Göteborg. Planen var att starta en pop-up-restaurang i skogen och marknadsföra den med hjälp av Instagram. Kontot växte och företag började höra av sig och ville beställa fotografier och samarbeta på olika sätt. Tidigare i år blev hon intervjuad i Göteborgs-Posten.

På kursen Bilder, likes och rörlig media går vi behind the scenes och via ljussättning och bildkomposition visar vi vägen till lyckade bilder och filmklipp i dina sociala medier. Kursen vänder sig till yrkesverksamma kommunikatörer och marknadsförare i alla branscher. Här kan du läsa mer om kursen.

Foto: Skärmdump Adelaster Food Textures

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Kontakta Kreafon!