Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingkommunikation i offentlig sektorsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Attraktiv kommun – erfarenheter och inspiration

torsdag, 15 mars, 2018

attraktiv_kommun_2

svedala_vasteras

attraktiv_kommun_1

Vilken dag! Årets kunskapsdag Attraktiv kommun överträffade alla förväntningar. Stort tack till alla deltagare och medverkande – och till Världskulturmuseet för inspirerande lokaler och god mat!

Jättekul att se så många kommuner representerade, och mycket intressant att få ta del av olika kommuners erfarenheter av allt från att stärka varumärket till drev på Facebook. Employer branding (arbetsgivarvarumärket), content marketing, målgruppstänk i sociala medier… det blev kort sagt en dag fullspäckad av inspiration. Bubblande diskussionspass, nyfikna frågor och aha-upplevelser… kan det bli bättre? Vi ser redan fram emot nästa kunskapsdag! :)

PS. Till alla deltagare: Dokumentation och sammanfattning mailas ut inom kort. Än en gång tack för en bra dag!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Skriv en kommentar/fråga

Kommentera gärna! Skriv "anonym" i namnfältet om du vill vara anonym. Din e-post blir inte synlig för andra än bloggens administratörer. Vi förhandsgranskar alla kommentarer, därför kan det ta en stund innan din kommentar blir synlig. Olämpliga kommentarer (kränkningar, spam o.dyl) publiceras inte.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.