Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringsliv

Företagsamt i Almedalen

måndag, 22 juni, 2009

almedalsveckan ostindiefararen götheborg

Almedalsveckan, 28 juni-4 juli, växer för varje år och är en av de viktigaste mötesplatserna för beslutsfattare som vill diskutera och påverka Sveriges utveckling. Bland andra Företagarna kommer att vara där, under parollen Småföretagen tar Sverige ur krisen.

Svenskt Näringsliv bjuder in till speeddating, snabbmöte mellan företagare och politiker, Innovatörerna kommer att leda en kreativ workshop och Västsvenska Handelskammaren anordnar bland annat seminariet Entreprenören. En förebild eller en doldis?

I år är det dessutom premiär för barnpassning i Almedalen, Debattingen, meddelar Svenskt Näringsliv som vill visa på mångfalden bland förskoleföretag. Kreativt och praktiskt.

Foto: Ostindiefararen Götheborg i Visby hamn, Almedalsveckan 2008. Gotlands kommun. Andra bloggar om Almedalen och Almedalsveckan. Bland andra entreprenörsbloggen Disruptive kommer att finnas på plats och går att följa på Twitter. Pingat på intressant.se.

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Företagsamt i Almedalen”

  1. Kreafonbloggen » Blog Archive » Almedalen och twitter säger:

    […] Almedalsveckan och dialogmöjligheter så har Stockholm-Mälarregionen startat en egen twitterkanal, […]

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.