Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringsliv

Företagsamt i Almedalen

torsdag, 8 juli, 2010

almedalen

Almedalsveckan, pågår för fullt, 4-10 juli. I år firar man 40 år, förra året slog man besöksrekord och, valår som det är, är nog årets aktiviteter och mediebevakning större än någonsin.

Så, vad sägs om entreprenörskap och företagande? Är frågan fortfarande som Fantomen (alla talar om honom, men ingen har sett honom)?

Förra året anordnades speeddating för företagare och det pratades enterprenörskap. I år har det debatterats och diskuterats kring rubriker som Så växer Sverige och dess regioner, Unga företag ger tillväxt,  Hur man vallar katter – så får entreprenören, konsten och kulturen samhället att blomstra, Ett mångsidigt företagande behövs inom vård och social omsorg och Alla talar om nya företag – så får vi fler.

Företagarna har bland annat arrangerat Riskkapital för ökad tillväxt, Svenskt Näringsliv sänder daglig TV och Företagarnas VD bloggar direkt från Almedalen. Både Västsvenska handelshammaren och Business Region Göteborg finns på plats.

Så visst händer det en hel del företagsamt i Almedalen!

Foto: Flickr/Ann Catrin Brockman. Pingat på intressant.se

RELATERAT INNEHÅLL


3 kommentarer till “Företagsamt i Almedalen”

  1. Kreafon Reklam & säger:

    Nybloggat: Företagsamt i Almedalen http://bit.ly/9MWG7H #entreprenorskap #almedalen

  2. Kreafon Reklam&PR säger:

    Nybloggat: Företagsamt i Almedalen http://bit.ly/9MWG7H #entreprenorskap #almedalen

  3. Almedalen 2013 | Kreafonbloggen säger:

    […] Företagsamt i Almedalen […]

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.