Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


sociala medier

Sociala medier till nytta hos företag

onsdag, 1 december, 2010

sociala medier

Det må hända vara en lite överdriven rubrik i Dagens Nyheters artikel, Sociala medier tar över i företagen, men faktum är att arbete med och i sociala medier kan göra stor nytta för både företag och organisationer i offentliga verksamheter.

Så, lästips till er som vill inspireras och är nyfikna på hur man som företag kan använda sociala medier. I artikeln berättar Skandiamäklarna,  H&M och Viasat om hur de använder sociala medier för omvärldsbevakning, kontakt, relationer, varumärkesbyggande med mera.

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Sociala medier till nytta hos företag”

  1. www.ufsweden.se säger:

    Denna hade jag verkligen missat, tack så mycket för denna länken, sociala medier är verkligen viktigt! Mvh Anton

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.