Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringslivplatsvarumärke & platsmarknadsföringPR & kommunikationsociala medier

Destinationsutveckling och tillväxt i Almedalen

tisdag, 26 juni, 2012

Så var det dags för Almedalsveckan på Gotland igen. Nästa vecka blir en fullspäckad vecka med tusentals evenemang. Redan nu har man slagit rekord i antalet evenemang.

Här är ett axplock av vad som händer med anknytning till entreprenörskap, innovation, destinationsutveckling och sociala medier:

Twittrandet är redan i full gång. Har du inte möjlighet att åka till Almedalen får Almedalen komma till dig! Åtminstone en liten del. Här i Kreafonbloggen kan du följa samlat twitter:

Almedalen på twitter

Foto: Flickr/Glenn Ljunggren

RELATERAT INNEHÅLL


5 kommentarer till “Destinationsutveckling och tillväxt i Almedalen”

 1. Lena Carlsson säger:

  Kommuners arbetsgivarvarumärke, destinationsutveckling, sociala medier…Intressant! http://t.co/6zdJDiRC #smios #entreprenörskap #almedalen

 2. Stephan Philipson säger:

  Det känns som om hela veckan är som ett stort “sommarläger för politiker ” Hoppas att alla som ” bara måste vara där” får med sig nyttiga erfarenheter och mod till förändring. Modeordet i dag verkar vara “destinationsutveckling” Men vem skall åka dit ?

 3. Kreafon säger:

  Kommuners arbetsgivarvarumärken, destinationsutveckling och mycket annat intressant i Almedalen http://t.co/q7fvuRKH

 4. Lena (Kreafon) säger:

  Stefan, Ja kanske det. Och för journalister, PR-konsulter och annat löst mediefolk ;) Ja, destinationsutveckling verkar definitivt ha blivit populärt på sistone. Och det kan ligga något i din fråga där… är ju besläktat med varumärkesarbete, som (också) alltför ofta görs enbart utifrån det egna perspektivet. Man glömmer tänka på “för vem” och fokuserar istället på “Vi ska, vi ska, vi ska (vara bäst.. unika… blabla). Nej, jag vet inte vem som ska åka dit. Och vart. Och varför :)

 5. Kreafon säger:

  Du vet väl att du kan följa allt almedalen-twittrande på Kreafonbloggen? http://t.co/q7fvuRKH #almedalen

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.