Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgsociala medier

“Tusen tack för en fantastiskt bra kurs!”

torsdag, 17 januari, 2013

Kul med nöjda kursdeltagare!

“Personligen fick jag en kick efter kursen och det känns som man inte behöver vara så försiktig utan “slänga” sig ut i Twittervärlden.”

“Tusen tack för en fantastiskt bra kurs! Lagom grupp. Duktiga föreläsare. Trevlig miljö. Jag fick med mig åtskilligt som vi kan använda i vår myndighets twittrande. Och mycket jag själv kan använda som kommunikatör i statens tjänst.”

Igår fylldes Kreafonkontoret med blivande supertwittrare på kursen Twitter som arbetsverktyg. Det blev en intensiv förmiddag med praktiska twittertips, verktyg för omvärldsbevakning och mycket annat. När på dagen når man ut bäst, hur mäter man räckvidd och vilka möjligheter finns det att schemalägga kommande tweets?

Att använda en twitterklient är ofta mer effektivt än att använda enbart Twitter. Men vad ska man välja? Vi gick genom verktyg som MetroTwit, HootSuite, Tweetdeck med flera. Vad som är bäst beror ofta på ens syfte och behov – nätverka, omvärldsbevaka, ett eller flera twitterkonton…? Det finns dessutom olika möjligheter beroende på om man vill använda mobil, surfplatta eller dator, och om man har PC eller Mac.

Möjligheterna är många med Twitter, men samtidigt är det viktigt att vara klar över sitt syfte, så att man inte använder verktyg och fastnar i statistiska mätningar som man egentligen inte behöver.

Vi ses på Twitter! :)

Läs mer: Kursprogram med Kreafons öppna utbildningar hittar du här. Vi ordnar även företagsinterna föreläsningar och utbildningar inom sociala medier, varumärkesutveckling med mera. Kontakta Kreafon för mer information. Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


2 kommentarer till ““Tusen tack för en fantastiskt bra kurs!””

  1. Kikki Sandström Inspiratör & Coach säger:

    Jag använder Tweetdeck sedan länge, men ska kika på de två andra.

  2. Kurser i oktober – PR och Twitter | Kreafonbloggen säger:

    […] ”Tusen tack för en fantastiskt bra kurs!” […]

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.