Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Bloggtips om böcker, jobb och utbildningar

tisdag, 22 januari, 2013

Hej, du som läser Kreafonbloggen via Bloglovin, RSS-läsare eller mailprenumeration! Du ser inte bloggens högerkant hos dig och därför vill vi tipsa om besök på www.kreafonbloggen.se för att ta del av:

 • Tips på kommande utbildningar.
 • Boktips. I både högerkanten och i bloggposter framöver tipsar vi om böcker om marknadsföring, kommunikation och andra relaterade områden.
 • Lediga jobb för kommunikatörer och marknadsförare som söker efter nya utmaningar.

RSS-läsare och mailprenumeration i all ära, men det kan vara väl värt att besöka “hela” Kreafonbloggen någon gång då och då också :)

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


4 kommentarer till “Bloggtips om böcker, jobb och utbildningar”

 1. Dani säger:

  Hej på er!
  Bra blogg!

  Jag prenumererar genom Bloglovin och ser faktiskt högerkanten :-)

  Keep up the good work!

 2. Kreafon säger:

  Aha, ja Bloglovin är ju bra :) Då gäller det nog enbart RSS- och mailprenumeranter då. Ser du högerkanten även när du läser Bloglovin i mobilen?

 3. Kikki Sandström Inspiratör & Coach säger:

  Tack för infon och ja ni har en fin blogg. Jag får era uppdateringar via Bloglovin och eftersom jag nästan alltid går in och läser på bloggen så missar jag inget!

 4. Kreafon säger:

  Låter bra det :)

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.