Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildning

Kommer ni att ordna kursen igen?

fredag, 1 februari, 2013

Det är en av de vanligaste frågorna vi fått på sistone. Man har upptäckt kursen för sent, glömt att anmäla sig eller helt enkelt inte fått plats.

I vår har vi av tidsskäl valt att lägga våra öppna utbildningar tidigt på året. Nu i januari har vi haft Twitterkurs och heldagsutbildningen Praktisk PR. I slutet av februari håller vi återigen vår populära varumärkeskurs (fortfarande chans att anmäla sig).

Kommer ni att hålla utbildningarna igen?
Ja, till hösten. Men redan nu finns möjlighet att förboka sig för höstens kurser, vilket vi rekommenderar starkt.

Men inga fler kurser nu i vår?
Varumärkesutbildningen går som sagt i februari. I övrigt är svaret med största sannolikhet nej, eftersom vi måste prioritera pågående uppdrag och inbokade företagsinterna utbildningar.

Men om jag vill lära mig mer om sociala medier, PR och varumärke nu i vår då?
För att få information om eventuellt nyinsatta kurser och datum: Fyll i din e-postadress i det gröna formuläret längst ner på sidan.

En annan möjlighet att ni bokar in en företagsintern utbildning på plats hos er (eller hos Kreafon). Ibland har vi möjlighet att samordna utbildning för flera företag samtidigt. Kontakta oss (031-708 99 25) så ser vi hur vi kan lösa ditt behov på bästa vis. Gör det gärna så snart som möjligt om ni vill ha utbildningen nu i vår.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.