Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

På gång: Visioner, dialoger och sociala medier

torsdag, 7 februari, 2013

Veckan har rusat iväg! Mest av allt har vi planerat för kommande föreläsning, workshops och utbildningar. Det är en hel del intressant och spännande på gång:

  • Företagsinterna workshops och utbildningar på temat sociala medier, dialog och bemötande av kunder och omvärld. Ett spännande och aktuellt område, inte minst i dessa tider när näthat och annat uppmärksammas allt oftare.
  • Visionsarbete internt hos en organisation. Internkommunikationen ska bli bättre med en gemensam värdegrund som behöver formuleras tydligare.
  • Utbildningar för företagare. Om webben, sociala medier och nya sätt att arbeta med reklam, PR och annan marknadsföring.

Och så är vi förstås taggade inför vår sista öppna utbildning nu i vår – Framgångsrikt varumärkesarbete 20-21 februari. Du glömmer väl inte att anmäla dig? Än finns plats kvar :)

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.