Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningvarumärke & strategisk kommunikation

Vässa varumärket! Vår kurs visar vägen.

onsdag, 13 februari, 2013

Vare sig det gäller platser, personer, företag eller myndigheter – stora som små – så är varumärket det som skiljer er från de andra. Att lägga en eller två dagar på varumärket kan göra skillnad i flera år framöver. Därför har vi tagit fram utbildningen Framgångsrikt Varumärke.

Kursen går igenom en modern form av varumärkesutveckling som bygger på boken Nya Tiders Varumärken, nominerad till årets marknadsföringsbok 2012. Vi visar bland annat hur ett varumärke kan dra nytta av omgivningens kommunikation.

Kursen är uppdelad i två heldagar, och det går bra att gå en eller två dagar. Även om du har goda förkunskaper så kan det vara bra att vara med på första kursen, inte minst för att få praktiska verktyg för att engagera dina kollegor i varumärkesarbetet.

Läs mer och anmäl dig:
Framgångsrikt varumärke, del 1
Framgångsrikt varumärke, del 2

Vi kan även göra utbildningen på plats hos er. Hör av er till oss på 031-7089925. Foto: bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.