Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyrå

Hej fina Sverige!

tisdag, 19 februari, 2013

Under de senaste två veckorna har vi varit på resande fot genom Sverige. Vi har åkt tåg genom ett vintervackert Sverige, föreläst, utbildat, workshoppat och mött en massa trevliga människor. Intressant, roligt och inspirerande!

Stort tack till SJ och Trafikverket – alla tåg har varit i tid :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.