Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyrå

Uttryck, intryck och inspiration

tisdag, 19 februari, 2013

Sociala medier, implementering av varumärket och internkommunikation har varit teman för de senaste veckornas arbeten. Bland annat har vi haft workshops i ledningsgrupper och utbildat större sällskap.

Förutom alla intressanta möten och diskussioner får vi chans att se en massa olika miljöer. Här är ytterligare några bilder från de senaste två veckorna. Exempelvis hade vi nöjet att besöka vackra Södertuna slott häromdagen. Fint!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.