Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyråvarumärke & strategisk kommunikation

Varumärkesutbildning i dagarna två

onsdag, 20 februari, 2013

I dagarna två frossar vi i varumärkesfrågor. Det är utbildning hos Kreafon – Framgångsrikt varumärkesarbete.

Första kursdagen har vi ägnat åt den viktiga varumärkesplattformen. Här finns oftast mycket att förtydliga och fila på, även för den som redan har en plattform. Under dagen gick vi igenom varumärkesplattformens beståndsdelar, hur man undviker klyschor och tomma ord, och hur man får en användbar grund för fortsatt arbete. Vi utgick från Kreafons modell Trädet med tillhörande övningar.

Under dagen pratade vi även om hur förutsättningarna för varumärkesarbetet har förändrats över tid. Idag påverkar omgivningens kommunikation mycket mer än förr, och varumärkesfrågan har blivit en ledningsfråga. Dessutom borde varumärkesfrågan vara lika given på HR-avdelningen som marknadsavdelningen nuförtiden. Vissa företag och verksamheter är redan där, andra är på väg.

Imorgon står kommunikationsstrategier och implementering på schemat. Det blir en intressant dag!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Varumärkesutbildning i dagarna två”

  1. Lyckas med varumärkesarbetet | Kreafonbloggen säger:

    […] Lyckas med varumärkesarbetet måndag, 18 mars, 2013 RELATERAT INNEHÅLL Varumärkesutbildning i dagarna två […]

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.