Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Händer på byrån

torsdag, 28 februari, 2013

Här i bloggen har det varit ett stillsamt tempo de senaste dagarna. Men inte på byrån! Just nu är vi inne i en hektisk period med nya uppdrag och företagsinterna workshops, föreläsningar och utbildningar. Mitt upp i alltihop gav skrivaren med sig – så nu har vi fått en ny stilig arbetskamrat.

Vi håller också på att färdigställa Kreafons Facebook-rapport där vi sammanställt statistik över Sveriges alla kommuners närvaro på Facebook. Snart finns den att beställa på en webbplats nära dig :)

Anders filar på pressmeddelanden och smider PR-planer, Kristin har fullt upp med en verksamhetsberättelse, Erica sätter form på inbjudningar och Lena har kombinerat jobb och sol på Malta några dagar. Fullt upp alltså – kul!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.