Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


sociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Kunderna gör varumärket

onsdag, 13 mars, 2013

Varumärket är det som dyker upp när någon gör en googlesökning på företagsnamnet, var det någon som sa. Det kan vara den egna hemsidan, men också sådant som sägs av andra, på forum och i bloggar. Idag är kunderna medskapare av varumärket.

Ett annat exempel på detta är att titta på taggade företagsnamn på Instagram, för att få kundernas bild(er) och syn på olika varumärken. Intressant!

Foto: Skärmdumpar från Statigram (H&M) och Oninstagram (ICA)

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.