Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringslivföreläsning, kurs, utbildning

Sociala medier och gäst i morgonsoffan

onsdag, 20 mars, 2013

Häromdagen höll vi utbildning i sociala medier på uppdrag av Gnesta Företagsutveckling. Teoretisk och praktisk genomgång av Twitter stod på schemat, men även generellt tänk bakom nya sätt att marknadsföra. Traditionell reklamretorik är ju sällan lyckad i sociala medier, istället behöver man arbeta med budskap och innehåll på nya sätt.

Jag (Lena) fick också nöjet att vara med i Morgonsoffan tillsammans med Pär Lager, tidigare vd på Bergs School of Communication, och bloggerskan Veronica Jäderlund från Skön Puls. Temat för dagen var kommunikation.

Morgonsoffan är en företagarfrukost i annorlunda format. Upplägget liknar en TV4 morgonshow med nyheter, gäster i soffan, reklampauser, trisskrapning, musikinslag med mera. Bakom idén står företagaren Julia Rosqvist. Ett riktigt kul och proffsigt arrangemang!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


2 kommentarer till “Sociala medier och gäst i morgonsoffan”

  1. Emilia säger:

    Spännande det låter!

  2. Lena (Kreafon) säger:

    Ja det var väldigt bra arrangerat och roligt :)

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.