Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Twitterkurs i Linköping – välkommen!

torsdag, 28 mars, 2013

Den 10 april håller vi twitterkurs i Linköping, på uppdrag av Bildningsförbundet Östergötland. Kursen är öppen för vem som helst att anmäla sig till och även du som bor utanför Linköping har chansen. Läs mer och anmäl dig här.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.