Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråKreafonboken

Några rader om nya boken

torsdag, 4 april, 2013

Jag (Lena) planerar som sagt en ny bok, eller rättare sagt en ny upplaga av boken Marknadsföring och Kommunikation i sociala medier.

Du som är nyfiken kommer att kunna följa hur det går här i bloggen. Min tanke är att regelbundet dela med mig av tankar och funderingar under arbetets gång, inte minst för att jag är intresserad av dina.

Hittills har idén om den nya boken mötts av en härlig respons. Jag vet att det blir mycket arbete framöver, men det är mödan värt med en så fin uppbackning. Så redan nu stort tack till marknadsförare, företagare, studenter och alla andra som läst förra boken och som hört av sig med input! Och tack alla ni – kommunikatörer, informationschefer, företagsledare och entreprenörer – som ställer upp på intervjuer, prat och svarar på alla mina frågor.

Har du något att dela med dig av, positiva och negativa erfarenheter kring marknadsföring och sociala medier, är jag idel öra! Välkommen att höra av dig i kommentarsfältet, till mig på twitter @lena_leigert eller e-post lena[a]kreafon[punkt]se.

Ja, vad du tycker är viktigt, så nästa gång du tänker ”äsch” och struntar i att skriva den där kommentaren, tweeten eller det där mailet så tycker jag att du ska tänka om :)

Foto: Kreafon. Digitalt behöver inte utesluta analogt! Till viss del är jag fortfarande väldigt analog. Jag tänker och minns bättre när jag skriver och skissar med penna (alltid en Stabilo point 88). En stor del av innehållet i mina böcker skriver jag därför för hand till att börja med :)

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.