Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningPR & kommunikationsociala medier

PR, sociala medier och folkbildning

tisdag, 9 april, 2013

PR och sociala medier stod på schemat på dagens utbildning för  folkbildare och kommunikatörer från studieförbund och folkhögskolor. Tack till Hemslöjden i Östergötland för en härligt inspirerande miljö, och tack till Bildningsförbundet för ett bra arrangemang.

Vi ses imorgon igen. Då blir det Twitter!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.