Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråsociala medier

Nytryckta affischer

måndag, 29 april, 2013

Tadam! Nu finns rykande färska affischer på svarskartan.

Svarskartan, om att bemöta negativ kritik i sociala medier, har blivit populär hos kommunikations- och kundtjänstavdelningar. Vi hade tillfälligt slut på de stora (50×70 cm), men nu finns de på lager igen. Finns att beställa här.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.