Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Kommentera mera :)

tisdag, 30 april, 2013

Vi fick alldeles nyss ett mail. Någon kände sig förbigången eftersom personens kommentar varken hade publicerats eller svarats på här i bloggen. Inte bra!

Jag (Lena) vet ärligt talat inte vad som kan ha hänt, och jag hittar inte kommentaren varken som opublicerad eller i spamkorgen. Är det någon mer av er läsare som råkat ut för samma sak? Hör gärna av er i så fall!

Det enda som återstår är att vi kan ha råkat radera kommentaren när vi bland annat arbetat med att omkategorisera vissa bloggposter de senaste veckorna. I så fall ber jag om ursäkt.

Vår avsikt är att publicera alla kommentarer här i bloggen. Vi försöker också svara på så mycket som möjligt om vi har något vettigt att tillföra. I ytterst få fall väljer vi att inte publicera kommentarer. Då handlar det om irrelevanta kommentarer skrivna i SEO-syfte, oseriös reklam eller kommentarer med rasistiska inslag.

Det finns ett spamfilter på bloggen. Där hamnar spamkommentarer per automatik så att vi slipper att administrera dem manuellt. I något enstaka fall har en seriös kommentar av någon anledning råkat hamnat i spamkorgen och det är beklagligt. Spamfiltret är ett nödvändigt ont, tyvärr. Bara hittills idag har det kommit in ett 40-tal spamkommentarer…

Men som sagt, har du varit med om att vi missat din kommentar så hör av dig. Jag vill veta så att jag kan kolla vad det beror på. Tack på förhand! (info snabela kreafon punkt se)

För övrigt önskar vi oss många fler kommentarer här i bloggen. Ni har säkert massor av kloka inspel att göra. Och ni vet väl att det inte finns dumma frågor? Kommentera mera :)

Trevlig valborg!

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.