Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Nytt på webben – Folkbildarforum

fredag, 10 maj, 2013

Folkbildarforum har fått en ny fräsch hemsida signerad Kreafon!

Folkbildarforum är en konferens om framtidens lärande som ordnas varje år av Bildningsförbundet Östergötland. Om du är intresserad av lärande och samhällsutveckling så ska du definitivt hålla koll på bloggen. Vi har på känn att det dyker upp många intressanta personer där framöver. :)

Vi kan även tipsa om hashtaggen #folkbildning på Twitter, som är välanvänd. Om du inte använder Twitter själv så kan du titta längst ner på Folkbildarforum.se för att se hur flödet ser ut.

Foto: skärmdump, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.