Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


kommunikation i offentlig sektorsociala medier

Mötesplats sociala medier – konferens

tisdag, 14 maj, 2013

För fjärde året i rad arrangerar Högskolan i Borås Mötesplats sociala medier. Här möts politiker, forskare och aktörer i sociala medier och resonerar kring vad betydelsen av den alltmer ökade kommunikationen via nätet betyder för politiken, offentlig sektor, företag och individen. Konferensprogrammet för dagen hittar du här.

Konferensen pågår idag kl 13-18. Har du inte möjlighet att vara på plats kan du i alla fall följa vad som sägs på Twitter, se nedan :)

Foto: Skärmdump, Mötesplats sociala medier

Mötesplats Sociala Medier på twitter
RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.