Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Glad sommar!

tisdag, 2 juli, 2013

Våren på Kreafon har varit hektisk. Och rolig. Och händelserik. Det allra bästa med allt som händer är att man lär sig nya saker, hela tiden. Och träffar nya människor på vägen. Så, tack till alla ni som gjort våren så spännande! Och tack alla ni trogna bloggläsare!

Nu ser vi fram emot en minst lika rolig hösttermin med intressanta uppdrag, föreläsningar och utbildningar runt om i Sverige. Du har väl inte missat vårt öppna kursprogram? För företag erbjuder vi skräddarsydda utbildningar och vi har även särskilt anpassade grupputbildningar.

Till hösten har vi dessutom massor av nya saker på gång. Inte minst vankas det en ny bok!

Men först tar vi ett välbehövligt sommarlov. Vi är tillbaka vecka 32 (5 augusti), och då kommer även bloggen igång som vanligt igen. Behöver du nå oss innan dess så lämna ett meddelande på 031-708 99 25 så återkommer vi så snart som möjligt.

Tills dess: Glad sommar!

PS. Du vet väl att vi finns på Twitter, Facebook och LinkedIn. Häng med! Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.