Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonboken

Boken om sociala medier är INTE slut hos förlaget!

onsdag, 7 augusti, 2013

Före sommaren fick vi höra att personer fått beskedet ”Boken är slut hos förlaget”, när de i bokhandeln frågat efter Kreafons bok Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier. Det stämmer inte.

Än finns några exemplar kvar och boken går att köpa hos bland andra Bokus och AdLibris. Boken går också att köpa/beställa i vilken bokhandel som helst. Bokhandlare och återförsäljare kan köpa in boken via Bokrondellen.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.