Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonbokensociala medier

Nya boken om sociala medier

måndag, 12 augusti, 2013

Jag (Lena) har, som tidigare nämnt, ägnat våren åt att skriva en ny bok. Eller rättare sagt en nygammal bok, nämligen en andra upplaga av boken Marknadsföring och Kommunikation i SocialaMedier.

Nu kan jag avslöja att utgivningsdatum blir inom ett par månader! Håll utkik här i bloggen för mer information.

Från början var min tanke att bara skriva om det innehåll som hade blivit gammalt. Men när jag väl påbörjade arbetet insåg jag att det inte skulle bli bra. Därför är den andra upplagan en helt omarbetad version, till stor del inspirerad av uppdrag, föreläsningar och utbildningar som jag och kollegorna haft de senaste åren.

Jag är nöjd med nya boken! Arbetet har lett till många intressanta möten och diskussioner, och slutresultatet blir som jag tänkt mig – en lättläst bok för den som vill upptäcka olika användningsområden och komma igång med marknadsföring i sociala medier. Men också för företag som fastnat i ”facebookträsket”. Sociala medier är ju så mycket mer än så!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Nya boken om sociala medier”

  1. Vad är nytt i boken? #1 | Kreafonbloggen säger:

    […] Nya boken om sociala medier ? Kreafonbokensociala […]

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.