Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonbokensociala medier

Vad är nytt i boken? #2

fredag, 16 augusti, 2013

Juridiken kring marknadsföring i sociala medier är ett spännande område!

Sedan jag (Lena) skrev första upplagan av boken Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier 2009 har det hänt en hel del. Fler företag använder sociala medier på fler sätt, och tjänsterna erbjuder fler möjligheter. I den kommande upplagan är hela juridikkapitlet omskrivet för att matcha dagens frågor.

Vad är det egentligen som gäller för tävlingar på till exempel Facebook och Instagram? Får man skriva om kändisen som använder företagets produkter på sin facebooksida? Varför är det inte självklart att man får publicera ett foto på sig själv?

Detta och mycket annat skriver jag om i kapitlet Juridik, regler och sunt förnuft. Till min hjälp har jag haft riktigt kunniga jurister, och jag har själv lärt mig ett och annat på vägen. Juridiken kring marknadsföring i sociala medier är som sagt ett spännande område.

Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier kommer ut under hösten 2013. Skicka din mailadress till bok@kreafon.se så berättar vi när boken finns att köpa. Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.