Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonboken

Vad är nytt i boken? #3

måndag, 19 augusti, 2013

Inte i min vildaste fantasi kunde jag (Lena) förutspå att min bok Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier skulle få ett så enormt genomslag som den fick! Visste ni att boken låg på Bokus bestseller-lista flera gånger under 2009-2010? Stort! :)

Jag skrev boken med företagare, marknadsförare och kommunikatörer i åtanke, och hade inte tänkt så mycket på undervisningssammanhang. Men så blev det.

Boken har använts på både studieförbund, gymnasier, folkhögskolor, yh-utbildningar och högskolor. Fantastiskt hedrande.

I den nya upplagan har jag haft detta i åtanke. Därför har jag utökat andra upplagan med diskussionsfrågor att använda i grupp eller individuellt.

Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier (2:a upplagan) kommer ut under hösten 2013. Skicka din mailadress till bok@kreafon.se så berättar vi när boken finns att köpa. Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.