Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikKreafonbokenPR & kommunikationsociala medier

Bloggar och PR

torsdag, 22 augusti, 2013

Hur många läser bloggar? Hur många bloggar finns i Sverige?

Nästan hälften av svenska internetanvändare läser bloggar, mer eller mindre regelbundet, enligt undersökningen Svenskarna och Internet. Och enligt statistik från Twingly finns det närmare 400.000 bloggare i Sverige. Bland tjejer (14-17 år) är det över trettio procent som har en egen blogg.

Bloggandet har aldrig varit större än nu och enligt statistik från Bloggportalen har de största bloggarna i Sverige fler än en miljon läsare, i veckan!

Många företag vill bli omskrivna i bloggar och på så sätt nå ut till tusen- kanske miljontals läsare. Men hur tar man egentligen kontakt med bloggare på bästa vis? Måste man anlita en PR-byrå, eller hur gör man för att sköta arbetet på egen hand?

Om detta och lite till kan du läsa i boken Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier (2:a upplagan) som kommer ut under hösten 2013. Skicka din mailadress till bok@kreafon.se så berättar vi när boken finns att köpa. Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.