Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyrå

Varumärke, verktyg och visioner

onsdag, 4 september, 2013

Var sitter kommuner, b2b-företag och konsumentföretag sida vid sida och resonerar kring varumärke och kommunikationsstrategier? På Kreafons varumärkesutbildning!

Det uppstår otroligt intressanta diskussioner när så vitt skilda verksamheter möts. Tänk vad mycket man kan lära av varandra. Det var ett fullmatat gäng som gick härifrån idag, med storstilade planer inför framtiden. Visst är det mycket att bena i, men nu har de fått verktyg för att strukturera arbetet (och få med ledning och medarbetare!).

Stort tack till alla flitiga deltagare. Det har varit två intensiva men roliga dagar. Lycka till framöver!

Nästa kurstillfälle för Framgångsrikt varumärkesarbete kommer till våren. Anmäl dig gärna redan nu för att försäkra dig om en plats. Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.