Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Regler, lagar och sunt förnuft i sociala medier

tisdag, 17 september, 2013

Har du koll på vad du får och inte får göra i sociala medier? Fråga experterna!

Nästa vecka, den 25 september, är det frukostseminarium hos MAQS Law Firm i Göteborg. Då handlar det om både marknadsrätt och arbetsrätt. Än finns några platser kvar, sista anmälningsdag imorgon! Seminariet är kostnadsfritt, men glöm inte att anmäla dig till MAQS.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.