Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonboken

Snart dags för boksläpp!

tisdag, 17 september, 2013

På torsdag lanserar vi äntligen den nya boken! Och det gör vi med en rivstart.

Ju tidigare du beställer boken, desto lägre pris får du! Den första som beställer boken betalar 0 kronor. Därefter lägger vi på 1 krona på priset för varje bok som säljs. Om du är den tjugonde personen som köper boken, så betalar du alltså bara 20 kronor. Och det är inklusive moms och frakt!

Rivstarten sätter igång på torsdag klockan 9kreafonbutiken.se. Sätt alarmet och tipsa vänner och kollegor, för här blir det rusningstrafik. :) När 149 böcker har sålts så fryser vi priset till 149 kronor, tills 500 exemplar är sålda. Därefter säljs boken till ordinarie pris, 340 kronor (inkl moms).

Vi uppdaterar priset kontinuerling, så kolla vilket pris du fick i kassan innan du bekräftar ditt köp. Vi tar endast emot kortbetalning.

PS. Även du som föranmält intresse för boken behöver göra ett köp i butiken.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


5 kommentarer till “Snart dags för boksläpp!”

 1. Josefin Andersson säger:

  Vilken smart lansering av bok! Hoppas det går bra! :)

 2. Kreafon säger:

  Tack! :)

 3. C säger:

  Å kl e nu 09.07…

 4. C säger:

  Snart 09.15 å ff ingen bok… Väntar ju otåligt! ;)

 5. Kreafon säger:

  Pga överraskande stort intresse tekniskt strul, men vi jobbar på det!

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.