Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråKreafonbokensociala medier

Boksläpp idag klockan nio!

torsdag, 19 september, 2013

Idag kl 9 smäller det! Då blir det boksläpp. Dags för andra upplagan av Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier. Klockan nio kostar boken 0 kronor i Kreafonbutiken!

Så här säger några av de som smygläst boken:

“Våra moderna vektyg för marknadsföring, som Facebook och Twitter, är på allas läppar, men ändå är det svårt för många att förstå. Vad får man göra? Vad bör man göra? Lena Leigerts bok gör det svåra enkelt, både med många konkreta exempel, men också med ett begripligt språk som inte trivialiserar utan bara beskriver tekniken på ett enkelt sätt. För den som vill ta klivet in i den moderna marknadsföringen är detta en utmärkt start.”
– Magnus Höij, chefredaktör Internetworld

“Det här är ett väldigt viktigt område, inte minst för de som driver eget. Den här boken ger mycket bra hjälp och massor av bra tips även för småföretagare.” 
– Anders Andersson, Driva Eget

”Vi har utbildat väldigt många webbkommunikatörer med hjälp av Lenas bok. Den fungerar utmärkt både som lärobok och som en manual för löpande marknadsföring.”
– Maria Olin, rektor på Medieinstitutet

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


2 kommentarer till “Boksläpp idag klockan nio!”

  1. Anonym säger:

    Hej!
    Jag satte alarmet på för att vara med och köpa boken kl 9, men det finns ingen köpknapp, hur ska jag göra?

  2. Kreafon säger:

    På grund av överraskande stor anstormning lite problem, vi jobbar på det!

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.