Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråKreafonbokensociala medier

Vilket boksläpp det blev!

torsdag, 19 september, 2013

Ojojoj, vilken anstormning det blev! Vilket boksläpp! Tack alla för ett så stort intresse. Stort tryck gjorde att det tekniska inte riktigt hängde med i början, men som tur var löste sig det hela ganska raskt, även om det var lite svettigt ett tag :)

Nu säljs boken för kampanjpris 149:- (inkl moms och frakt). Erbjudandet gäller bara de första 500 exemplaren, så det gäller att snabba sig. Därefter är ordinarie pris 340:- (inkl moms och frakt). Köp boken i Kreafonbutiken.

Ni som har beställt en bok idag kan räkna med att ha den i slutet av nästa vecka, och vi önskar trevlig läsning!

 

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.