Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgsociala medier

Sociala medier och juridik – frukostseminarium

måndag, 23 september, 2013

På onsdag är det frukostseminarium om sociala medier och juridik (marknadsrätt och arbetsrätt). Det är MAQS Law Firm i Göteborg som bjuder in och jag (Lena) kommer att vara med på ett hörn. Nästan 100 personer är anmälda. Kul!

Obs! Frukostseminariet är alltså inte hos Kreafon, utan hos MAQS på Östra Hamngatan 24, Göteborg. Frukostseminariet är kostnadsfritt men du måste ha anmält dig (till MAQS) för att få komma.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.