Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonboken

Vilka blir de sista 50 lyckligt lottade?

måndag, 23 september, 2013

Bokförsäljningen går utav bara farten. Nu finns det endast 50 exemplar kvar till kampanjpriset 149 kronor (inklusive moms och frakt). När de har sålts så går vi över till ordinariepris, 340 kronor. Läs mer och beställ här.

Fotot är från förra veckan, innan vi började med vårt erbjudande. :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.