Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborg

Extrainsatt PR-kurs

fredag, 27 september, 2013

Glöm inte att anmäla dig till Praktisk PR den 8 oktober och Twitter som arbetsverktyg 9 oktober! (Gå 2 för 1 om du anmäler dig senast nu på måndag)

Intresset för PR-kursen är mycket stort, så vi kommer att köra den vid ytterligare ett tillfälle nu i höst. Datum är ännu inte bestämt, men för dig som är intresserad och inte kan gå den 8/10 så maila ”PR” till info[snabela]kreafon[punk]se så återkommer vi med information (inte bindande). Här finns mer information om kursen Praktisk PR och dess kursinnehåll.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.