Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråsociala medier

Vilka är dina största utmaningar i sociala medier just nu?

måndag, 28 oktober, 2013

Den 15 november pratar jag (Lena) om aktuella utmaningar i sociala medier, hos Swedma. Kursen är fullbokad, men efterfrågan har varit stor och förmodligen kommer fler tillfällen i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontakta Swedma för att ställa dig i kö.

Nu till saken: Vilka tycker du är dina största utmaningar i sociala medier just nu? Jag har pratat med många, men vill gärna höra dina svar. Jag tror att du arbetar som till exempel social media manager på ett företag eller i en offentlig verksamhet som varit igång i sociala medier ett tag.

Vad är svårast? Finns det saker som, enligt dig, gör att ni inte kommer vidare? Handlar det om knasiga regler hos exempelvis Facebook, eller har det med interna svårigheter att göra? Vad skulle du vilja ha hjälp med, om du får önska vad du vill?

Du som läst min bok Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier vet att det är en uppföljare på gång. I den kommande boken skriver jag bland annat om aktuella utmaningar och hur det kommer sig att vissa företag (och offentliga verksamheter) lyckas bättre än andra i sociala medier. Det är en bok som vänder sig till ”avancerade” företag som redan varit igång i sociala medier ett tag, men som vill bli ännu bättre.

Med dina svar kan jag göra boken ännu mer användbar, så kontakta mig gärna på lena [snabela] kreafon [punkt] se om du inte vill kommentera här i bloggen. Det går också bra att kontakta mig på Twitter.

Stort tack på förhand för din input!

PS. Vill du inte skylta med vem du är har jag full förståelse för det. Du kan maila från en ”anonym” mailadress eller skriva ”anonym” i namnfältet när du kommenterar. Men beskriv gärna kortfattat hur/med vad du arbetar, till exempel ”kommunikatör i offentlig verksamhet” eller ”social media manager på företag inom branschen…”, så kan jag bättre förstå ditt sammanhang.

Foto: Bildarkiv, Kreafon.

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Vilka är dina största utmaningar i sociala medier just nu?”

  1. Laura säger:

    Ska bli roligt att läsa boken när den kommer ut. Boken om marknadsföring ska jag lägga på minnet….
    Själv läser jag en kurs på GU om ungdomar och sociala medier som är väldigt spännande. Dessutom använder jag mig av sociala medier dagligen, både privat men också i studier och jobb. Frågor som jag tycker är relevanta har du redan fått på Twitter :)
    Lycka till!

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.