Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Hos Kreafon, hösttips och halloween

fredag, 1 november, 2013

halloween

När det är hektiskt på kontoret blir det mindre hektiskt i bloggen, som ni säkert har lagt märke till. Den morgonpigga la också märke till att kreafonbloggen och kreafon.se låg nere i morse. Det berodde på en serveruppdatering hos vårt webbhotell och nu ska allt vara fixat och klart.

Vår vecka har varit intensiv och intressant! Varumärkesarbete, strategier för sociala medier och förberedelser inför kommande utbildningar har fyllt de senaste dagarna.

Missa förresten inte det sista tillfället i höst för vår populära PR-kurs Praktisk PR (Göteborg 11 november). Finns några platser kvar!

Utbildningen Effektiv marknadsföring i sociala medier (Stockholm 15 november) tillsammans med Swedma är fullbokad. Men eftersom det är kö och stor efterfrågan så kommer det fler tillfällen i både Stockholm, Göteborg och Malmö inom kort. Kontakta Swedma för mer information.

Sist men inte minst vill vi önska en glad halloween!

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.