Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


sociala medier

Effektiv marknadsföring i sociala medier – aktuella utmaningar

onsdag, 13 november, 2013

socialamedier

Tillsammans med Swedma ordnar vi kursen Effektiv marknadsföring i sociala medier – aktuella utmaningar i Stockholm den 15 november. Kursen är fullbokad, det är kö och intresset har varit stort från flera håll i landet. Kul med så stort intresse!

Därför kommer kursen att ordnas vid ytterligare ett tillfälle i Stockholm. Kursen kommer också att hållas i Göteborg och Malmö. Anmäl dig snarast (till Swedma) för att försäkra dig om en plats! Klicka på länkarna nedan för mer information:

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.