Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråPR & kommunikation

Sociala medier och PR fungerar!

fredag, 22 november, 2013

folkbildarforum

folkbildarforum

folkbildarforum

Vilken vecka! Hektisk, intensiv, rolig och lärorik! I tisdags tog vi tåget från Göteborg och kom fram till Linköping, där det var dags för årets upplaga av Folkbildarforum i dagarna två. Folkbildarforum är en årlig konferens för alla som är intresserade av folkbildning och arrangeras av Bildningsförbundet Östergötland.

Konferensen slog deltagarrekord i år, och då blir man förstås extra stolt Som PR-byrå. Det är alltid lika roligt med tydliga kvitton på att det vi gör fungerar :)

I år handlade konferensen om antirasism, vård på lika villkor, att vara annorlunda och att våga göra skillnad – allt på temat Samexistens på lika villkor.

 

folkbildarforum

Özz Nûjen utsågs till Årets Folkbildare – Grattis!

folkbildarforum

Det bjöds på musik och publiken diggade i neon.

folkbildarforum

Maria Wetterstrand pratade om engagemang och initiativförmåga, handlingskraft i stort och smått.

folkbildarforum

Det blev många postit-lappar på workshop om folkhälsa och vård på lika villkor.

folkbildarforum

Navid Modiri och Nanna Frank ordnade Sverige 3.0, samtal om mångfald.

folkbildarforum

Genusfotografen (till vänster) lärde oss att män i sin yrkesroll oftast porträtteras som upptagna och viktiga, inte direkt som på bilden ovan alltså :) Thabo Motsieloa (till höger) hade fullt upp och gjorde en mycket proffsig insats som moderator i dagarna två.

Stort tack till arrangörer, deltagare och medverkande för två riktigt intressanta dagar!

Folkbildarforum finns på Facebook och Twitter. Rekommenderas för dig som är intresserad av folkbildning och aktuella samhällsfrågor.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.