Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringslivmarknadsföring & reklamsociala medier

10 tips – sälj mer med hjälp av sociala medier

fredag, 13 december, 2013

entreprenör

I senaste numret av Entreprenör (nr 10, 2013) ger Lena smarta tio tips om hur företag lyckas i sociala medier.

I artikeln kan du också läsa vilka företag som är mest populära på Facebook, Twitter och YouTube. Och forskaren Annakarin Nyberg och docent Sara Rosengren berättar bland annat om varför vissa lyckas bättre än andra med sin företagsblogg.

Läs hela artikeln här.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.