Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

God fortsättning!

tisdag, 7 januari, 2014

186658812_450px

Nu är vi igång med nya krafter för 2014. Vi börjar med tre öppna kurser i januari: Varumärket i kommunen (Göteborg), Framgångsrikt varumärke (Göteborg) och Sociala medier – strategi & innehåll (Stockholm). Vilka nya kunskaper behöver du för det nya året?

Vi har också börjat med ett nytt spännande projekt här på Kreafon. Det har med utbildning att göra, men vi återkommer med detaljer längre fram. Om du vill vara säker på att inte missa något kan du få våra nyheter över mail, Facebook, Twitter och här i Kreafonbloggen såklart.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.